Τα ταπητοκαθαριστήρια   Η Λάμψη– Σιαπκαρά Παναγιώτη με ένα  τηλεφώνημα θα έρθουν στο χώρο σας για να παραλάβουν τα χαλιά σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Αναλαμβάνουμε  τόσο τον καθαρισμό όσο και την φύλαξη μοκετών και χαλιών κάθε είδους, ή και τις αγαπημένες σας παραδοσιακές φλοκάτες. Διαθέτουμε τα μέσα, ώστε να πραγματοποιήσουμε βιολογικό καθαρισμό των χαλιών και των κλινοσκεπασμάτων σας, στην περίπτωση που το επιθυμείτε.

Τα ταπητοκαθαριστήρια μας προσφέρουν και εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως ο επί τόπου καθαρισμός χαλιών και μοκετών, αλλά και του σαλονιού σας. Αναλαμβάνουμε και την φροντίδα των στρωμάτων σας με σύγχρονες μεθόδους απολύμανσης που εγγυόνται άριστο αποτέλεσμα. Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες ρελιάσματος και αλλαγής κροσιών των χαλιών σας.

Εμπιστευτείτε την πολυετή εμπειρία μας και στον καθαρισμό κουβερτών, παπλωμάτων, υφαντών καθώς και μεταξωτών. Ενημερώστε μας, αν εκτός από τον καθαρισμό, επιθυμείτε και την φύλαξη των χαλιών σας, η οποία γίνεται δωρεάν.

Όταν θέλετε και πάλι τα χαλιά σας μας κάνετε ένα τηλεφώνημα ώστε να έρθετε σε συνεννόηση με το προσωπικό της εταιρείας μας για την ακριβή ώρα συνάντησης και θα σας παραδώσουμε τα χαλιά σας στο χώρο σας εντελώς δωρεάν.


Βιολογικός καθαρισμός χαλιών και μοκετών Κόρινθος , Κορινθία , φύλαξη χαλιών , Επιτόπιος καθαρισμός σαλονιού  , Η Λάμψη , Σιαπκαράς Παναγιώτης .