Είναι χαρά μας να επισκέπτεστε το διαδικτυακό μας χώρο. Βρείτε στην ιστοσελίδα μας πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή μας, τις υπηρεσίες μας και τις προσφορές μας.  Τα ταπητοκαθαριστήρια   Η Λάμψη – Σιαπκαρά Παναγιώτη είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση στο χώρο. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1968 στην περιοχή της Κορινθίας και εξυπηρετεί πελάτες σε όλο το νομό.

Η επιχείρησή  μας ασχολείται τόσο με τον καθαρισμό και την φύλαξη χαλιών και μοκετών, όσο και με τον καθαρισμό κλινοσκεπασμάτων. Στα ταπητοκαθαριστήρια   Η Λάμψη– Σιαπκαρά Παναγιώτη δίνουμε πάντα προτεραιότητα στην ικανοποίηση των πελατών μας και κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας εξυπηρετώντας σας με συνέπεια και αξιοπιστία.

Από το 1968 έως και σήμερα συνεχίζουμε την δουλειά μας με μεράκι, μένουμε πιστοί στην παράδοση της οικογένειας, αλλά παράλληλα εκσυγχρονιζόμαστε και ακολουθούμε τις εξελίξεις που αφορούν τον εξοπλισμό μας ,αλλά και τις μεθόδους μας.

 


Βιολογικός καθαρισμός χαλιών και μοκετών Κόρινθος , Κορινθία , φύλαξη χαλιών , Επιτόπιος καθαρισμός σαλονιού  , Η Λάμψη , Σιαπκαράς Παναγιώτης .