Τα ταπητοκαθαριστήρια   Η Λάμψη – Σιαπκαρά Παναγιώτη διαθέτουν άριστα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές.

 Οι εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονα μηχανήματα για τον καθαρισμό κάθε είδους χαλιών και κλινοσκεπασμάτων. Τα μηχανήματά μας ακολουθούν σταθερά πρόγραμμα συντήρησης, ώστε να δουλεύουν πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βέβαια ο εξοπλισμός μας συμβαδίζει με τις εξελίξεις που πραγματοποιούνται στο χώρο του καθαρισμού.

Διαθέτουμε  χώρους ειδικά διαμορφωμένους για το κρέμασμα των χαλιών ώστε να προστατεύονται από τον ήλιο, καθώς και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για την αποθήκευση των χαλιών σας και των κλινοσκεπασμάτων σας, οι οποίοι πληρούν όλες  τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Τα χαλιά και τα σκεπάσματά σας φυλάσσονται σε ιδανικές συνθήκες και επιστρέφουν στα χέρια καθαρά και αφράτα σαν καινούρια. 


Βιολογικός καθαρισμός χαλιών και μοκετών Κόρινθος , Κορινθία , φύλαξη χαλιών , Επιτόπιος καθαρισμός σαλονιού  , Η Λάμψη , Σιαπκαράς Παναγιώτης .