Τα ταπητοκαθαριστήρια Η Λάμψη – Σιαπκαρά Παναγιώτη αναλαμβάνουν τον καθαρισμό των χαλιών σας και σας εγγυώνται άριστο αποτέλεσμα, χωρίς καμία προσπάθεια από μέρους σας.  Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι ένα τηλεφώνημα στην επιχείρησή μας. Το προσωπικό της εταιρείας μας θα παραλάβει τα χαλιά σας από το χώρο σας και θα σας τα παραδώσει ξανά στο χώρο σας όποτε εσείς επιθυμείτε.

Τα χαλιά σας θα μοιάζουν πάλι σαν καινούργια. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα οφείλονται αφενός στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό των ταπητοκαθαριστήριων Η Λάμψη– Σιαπκαρά Παναγιώτη και αφετέρου στο μεράκι αλλά και την υπευθυνότητα με την οποία εργάζεται το προσωπικό της επιχείρησης.

Ο καθαρισμός των χαλιών γίνεται με προϊόντα υψηλής ποιότητας και φιλικά για το περιβάλλον. Τα κατάλληλα προϊόντα εξασφαλίζουν τόσο την διατήρηση της ποιότητας των χαλιών σας, όσο και την διατήρηση των χρωμάτων τους. Τα χαλιά σας θα είναι πεντακάθαρα σαν καινούργια και τα χρώματα τους πιο καθαρά από ποτέ.

Τα ταπητοκαθαριστήρια Η Λάμψη – Σιαπκαρά Παναγιώτη διαθέτουν ακόμη κατάλληλο εξοπλισμό για τον καθαρισμό των κλινοσκεπασμάτων σας, είτε κουβέρτες είτε παπλώματα. Τα αποτελέσματα και εδώ θα σας εκπλήξουν. Τα σκεπάσματα σας θα γίνουν ξανά αφράτα και μαλακά.

 


Βιολογικός καθαρισμός χαλιών και μοκετών Κόρινθος , Κορινθία , φύλαξη χαλιών , Επιτόπιος καθαρισμός σαλονιού  , Η Λάμψη , Σιαπκαράς Παναγιώτης .